Szakmai kompetenciáink

A Media Nexusban mindannyian több éves szakmai tapasztattal rendelkezünk. Éveken át a média különböző területein dolgoztunk, ezért minden tudással és kapcsolattal rendelkezünk ahhoz, hogy eredményesen képviseljük megbízóinkat. Full service ügynökségként folyamatosan keressük az innovatív és megbízóink számára leghasznosabb megoldásokat. Így került fókuszpontunkba a transzparencia, a vállalati márka, illetve a társadalmi felelősségvállalás kérdésköre.
Projektjeink kimagasló eredményei alapján bátran állítjuk, hogy ezen területek professzionális kezelése hozza a legmegtérülőbb eredményeket ügyfeleink számára.
 csapat
Alapításunk óta, már több mint 10 éve, közvetlen szerződéses kapcsolatban állunk minden hazai offline és online szolgáltatóval, ezért projektjeink remek kiegészítői lehetnek a médiakampányok. A közvetlen partneri viszonynak és a nagy volumenű média-költésnek köszönhetően, maximális kedvezménnyel vásárolunk médiafelületeket, ezért valóban forintosítani tudjuk a megbízóink számára visszatérítésre kerülő kedvezményeket. Találkozzon velünk és dolgozzunk együtt az Ön vállalati márkájának építésén is!

 

Minden vélemény számít!